Välkomna till den kompletterande pedagogiska utbildningen vt 2019!

Information till dig som antagits till KPU vt 2019!

Vi hälsar er som är antagna varmt välkomna till en spännande och lärorik tid på Lunds universitets kompletterande pedagogiska utbildning (KPU).

Introduktionsmöte och -föreläsning hålls i sal B251 i LUX-huset, Helgonavägen 3 i Lund, kl. 9.15-16.00 23/1 2019. Obligatorisk närvaro.

Om du får förhinder till uppropet eller om du inte avser att börja på utbildningen, ber vi dig att meddela detta till studieadministratör Karin Hjalmarsson per mail: karin.hjalmarsson@uvet.lu.se så fort som möjligt.

Praktisk information:

Information till dig som ny student hittar du på hemsidan www.uvet.lu.se.

Du hittar schema, kursplan och litteraturlista här.

Som student hos oss kommer du att få ett mail/brev med inloggningsuppgifter till STiL och detta är ett studentkonto som skapas när du blir antagen till Lunds universitet. Detta sker några dagar efter den 20 december när andra urvalet är klart. När ditt student-konto är skapat skickas e-post om hur detta aktiveras till den e-postadress som du registrerade när du gjorde din ansökan till Lunds universitet. Via detta inlogg kan du sedan se registrering, kursbetyg med mera.

OBS! Om du har en hotmailadress eller av annan anledning inte nås av mailet med inloggningsuppgifter, kan du hitta ytterligare information här.

Utbildningsplanen för KPU hittar du på www.uvet.lu.se under Utbildning – kompletterande pedagogisk utbildning.

I KPU ingår det verksamhetsförlagd utbildning (VFU) som är praktik ute i en skolverksamhet. Aktuella veckor för er första VFU återkommer vi med vid introduktionsmötet.

OBS! Du som är villkorligt antagen på kursen måste visa din behörighet senast 3 veckor in i terminen.

Varmt välkomna till den kompletterande pedagogiska utbildningen!

KONTAKTUPPGIFTER:

Karin Hjalmarsson, utbildningsadministratör