lunduniversity.lu.se

Department of Educational Sciences

The Joint Faculties of Humanities and Theology | Lund University

Ny som student

Vi hälsar dig som ny student på ämneslärarutbildningen välkommen till institutionen  för utbildningsvetenskap på Lunds universitet ...

... och vi önskar alla nya ämneslärarstudenter varmt välkomna till terminsstart. Vi startar tisdag den 28/8 med fem introduktionsdagar (28/8-3/9). Definitivt schema för dessa dagar publiceras på www.uvet.lu.se när det är fastställt. Så länge kan det vara bra att veta när det börjar och var vi träffas:

28/8            Kl 10.30 Introduktionsveckan inleds med information om utbildningen, upprop, registrering och presentation av veckans aktiviteter. Den här första dagen bjuder institutionen på lunch och eftermiddagsfrukt.

Plats:           SOL H104 Hörsal Språk- och litteraturcentrum (SOL), Lunds universitet

SOL ligger i hörnet av Sölvegatan och Helgonavägen, cirka 15 minuters promenad från Lunds Centralstation. Buss nummer 1 stannar strax utanför SOL, på hållplats Sölvegatan.

Registrera dig som student så fort som möjligt, och allra senast söndagen den 2/9.  Registreringen gör du med hjälp av det mail du får sänt till den mailadress du angivit på www.antagning.se.

Upprop sker i två omgångar: den 28/8 och den 3/9. Uppropet 3/9 är i LUX aula, nedre. Om du har förhinder vid någon av dessa dagar, eller inte kommer att gå utbildningen alls, ber vi dig senast den 27/8 meddela detta per mail till vår studieadministratör:

Karin.hjalmarssonuvet.luse

Schema, kursplan och litteraturlista

På nedanstående länkar hittar du mer information om ditt ämne:
 

Facebook

Det kan vara bra att följa oss på Facebook där vi med ojämna mellanrum postar nyheter och aktuell information. Facebook.com/uvet